Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu

Som pioners del suro projectat a Catalunya

chat Whatsapptelèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

A Suromira som professionals totalment especialitzats en el suro projectat i l'apliquem tant en habitatges particulars com en establiments comercials.

És més, una de les nostres fites més importants des de la creació de l'empresa és haver estat pioners en l'aplicació del suro projectat a la zona de Catalunya, i fins i tot hem estat homologats per múltiples fabricants per aplicar-lo en els seus productes o instal·lacions. Aquestes són algunes de les raons:

La primera, sobretot si ets solidari amb el planeta, és l'eficiència energètica que aconsegueix aquest component una vegada instal·lat, ja que és ecològic, sostenible i reciclable.

A més, el suro projectat és un element lleuger ja que el 88% del seu volum és aire, i també és molt elàstic: la capacitat de recuperar el volum inicial després d'una deformació justifica el seu ús com a tapament.

D'altra banda, cal destacar també la seva elevada impermeabilitat, ja que la difusió de líquids i gasos a través del suro és molt lenta, i l'aeroelasticitat: el suro projectat aconsegueix amortir en bona manera els impactes. A més, la seva superfície queda tapissada per microventoses que li ofereixen una gran adherència i fan molt difícil el seu lliscament.

Aquests són només alguns dels molts beneficis que aquest producte pot oferir a la teva terrassa o a les teves cambres interiors, per exemple. Si vols conèixer més a fons les seves aplicacions i usos, continua visitant el nostre fantàstic web: a Usos del suro projectat et seguirem informant.

Posa suro projectat a la teva vida! Tot són avantatges!

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer de Ferran, 23 08720 Vilafranca del Penedès Barcelona
Carrer de Ferran, 23 08720 Vilafranca del Penedès Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied